FORSVARSDEBATTEN: De hybride trusler mod Danmark

WEBINAR 24. februar 2021: Forsvarsdebatten lægger skarpt ud med et emne, som kommer til at få stigende betydning for de vestlige demokratier i fremtiden: De hybride trusler. Værten er som altid Hans Peter Michaelsen, forsvarsanalytiker ved Folk & Sikkerhed og på forsvarsanalyse.dk, som også har en fortid fra Flyvevåbnet og som forsker på Center for Militære Studier på Københavns Universitet.

Til at guide os igennem emnet har vi besøg af den altid veloplagte og spændende Jeanette Serritzlev, som er militæranalytiker ved Forsvarsakademiet ved Center for Værnsfælles Operationer, Institut for Militære Operationer.

Om Folk & Sikkerheds debatrække “Forsvarsdebat”
Formålet med Forsvarsdebatten er at skabe et forum, hvor vi alle sammen kan mødes og diskutere forsvarspolitik en gang om ugen. Hver uge vil der være fokus på et specifikt emne. Forsvarsdebatten lægger op til, at alle har mulighed for at indgå i debatten, således at vi sammen kan skabe en interessant samtale om emnet.

Læs mere om arrangementet her på Folk & Sikkerheds hjemmeside.