Boginterview: ”Rusland skal ikke overbevise danskerne om, at Putin er god. De skal bare prøve at skabe splid”

BOGINTERVIEW: Bladet Journalisten har interviewet Jeanette Serritzlev i forbindelse med udgivelse af bogen ‘Informationskrig – påvirkning og propaganda i moderne krigsførelse’.

“I krigen mod Rusland har Ukraine forbløffet med sine militære sejre. Men den på sigt måske vigtigste sejr er blevet vundet på en helt anden slagmark – i informationskrigen. Kampen om hjerterne i den vestlige verden har sikret landet en strøm af våben og udstyr, som ifølge mange eksperter vil være afgørende for krigens udfald. Og det er ingen tilfældighed, vurderer militæranalytiker Jeanette Serritzlev. For ganske vist blev det ukrainske forsvar løbet over ende i krigens første dage, men i forhold til informationskrigen var de velforberedte og kampklar fra første sekund.”

Læs hele interviewet her: https://journalisten.dk/rusland-skal-ikke-overbevise-danskerne-om-at-putin-er-god-de-skal-bare-proeve-at-skabe-splid/

Læs mere om bogen her: https://samfundslitteratur.dk/bog/informationskrig