PODCAST: UFOER, KONSPIRATIONSTEORIER & DESINFORMATION

Sammen med Karsten Marrup gæstede Jeanette Serritzlev podcasten Flyvende tallerken til en interessant samtale om ufoer, konspirationsteorier og desinformation med værterne Frederik Dirks Gottlieb & Anja C. Andersen.

Resultatet kan du høre her:

“Hvor meget ved den amerikanske regering om ufoer og liv i rummet? Og hvor meget fortæller de os? I denne uge har vi besøg af Jeanette Serritzlev som er militæranalytiker ved Center for Værnsfælles Operationer i Forsvarsakademiet og ekspert i konspirationsteorier, psykologiske operationer (PSYOPS) og andre kommunikative krigsstrategier. Hun bliver flankeret af Karsten Marrup, der er chef for Center for luft- og rumoperationer, og sammen dykker vi ned i de mange teorier om, at den amerikanske regering holder viden om UFO’er hemmeligt. Kan det tænkes, at de ved mere end vi tror? Eller at de bevidst spreder desinformation om UFO’er og aliens?”

Du kan høre podcasten her:

https://www.dr.dk/lyd/special-radio/flyvende-tallerken/flyvende-tallerken-2024/flyvende-tallerken-har-den-amerikanske-regering-en-ufo-strategi-16122492902